• Spor Aletleri, Zayıflama Cihaz Ürün ve Ekipmanları Fuarı
  • 23-26 Eylül 2021
Kalan Süre

Haberler

Yapay Zeka Sayesinde Doğru Alıcıya Ulaşın

CNR Holding’in 2018 yılında hayata geçirdiği BIA İş Zekâsı ve Global Pazar İstihbarat Sistemi dünyanın bütün ticari istihbarat sitemlerine entegre olarak, 10 milyondan fazla firmaya ait veriyi işlemekte ve katılımcılarımızın en doğru alıcılarla buluşmasını sağlamaktadır.

 

Yapay zekâ destekli BIA - Business Intelligence Agency ile katılımcı ve ziyaretçiye ilişkin veri bankası oluşturan CNR Holding, bu veri bankasını analiz ederek, fuarların alıcı rakamlarında %106'lık bir artış sağlamıştır.

 

Dünya genelinde milyar dolarlık hacimdeki spor ve sağlıklı yaşam sektörü ülkemizde de gittikçe geniş bir alana yayılıyor. Diğer ülkelerden farklı olarak Türkiye’de önemli miktarda genç nüfusun bulunması ile spor ve sağlıklı yaşam için alınan mal ve hizmetler de hesaba katıldığında Türkiye’deki sektör daha da önemli hale geliyor. Sports & Wellness Show katılımcı firmaları, yerli ve yabancı tedarikçileri ve alıcıları ile bir araya getirerek sektörün ticaretine ivme kazandıracak.

 

Sports & Wellness Show fuarındageniş bir alıcı kitlesine ulaşarak ihracat oranlarını artırma şansı bulmak ve dünya çapında sürdürülecek tanıtım ve pazarlama faaliyetleri ile uluslararası ziyaretçi ağından faydalanacaksınız. BIA - Global Pazar İstihbarat Sistemi sayesinde sektörün en doğru alıcılarıyla buluşacaksınız.